16 June 2011

Selamat Pengantin Baru Jalilah

Assalamualaikum w.b.t

haaa...kan miya dah cakap musim cuti sekolah ni kan (walaupon dah lepas), entry mesti pasal org kawen jerr..bior sampai muntoh bacenyer..hehehehe....

kali ni giliran my cousin, Jalilah (ank arwah pak long miya)...kenduri die ni wat kat Kuala Sentul, Maran..miya ni kalau sebut jer kuala sentul, mesti selok nak pegi sebab....

1) kenduri kat sane mmg meriah..ade original kompang full package dengan selawat, karoke n siap ade cabutan bertuah lagi..kelasss i tel u :)

2) umah mak long dekat dengan air terjun ok!!!..memang tak sah la kalau tak singgah untuk mandi manda or at least dapat cecah kaki kat air tu pon jadi lerrrr..heeeeee

3) orang2 kat sane semer ramah2..walaupon bukan sedare sendiri, kami sampai jer, mesti diraikan dengan meriah, ader yang tegur n ajak berborak..sukeeeee

4) paling penting sekali dapat juper my hawt cousins n pakcik2 makcik2 belah abah miya...dari kecik miya memang sangat2 rapat dengan mereka..love u ols damn much!

5) aktiviti wajib kalau berjumper, of course la............sila lihat dibawah ini 


nih kat umah kuantan lagi..baru nak bertolak ke kuala sentul..cian Aiman nak ikut kami, tapi tak dapat sebab ayahnye tak bagi..




on our way to kuala sentul..en suami drive mase nih, yang lain semer tidoooooooo


sampai jer, wajib la makan dulu..perut memasing dah lapar, bedal jer la ape semer yg ade
  

gi amik gambar pelamin jap..simple, modern n sooo sweet..i loikeee!


perantin bersanding..cam biase la warna tema tahun nih, silver memang tak leh lari punyeee


Puan Jalilah & suami


Puan Jalilah



makan perantin :)


Pinky geng!!! tetibe baju warna samer lak..dari kiri : Kak Ngah, Ibu, Mak Wah & Mak Teh Putih


Pak Ngah, anak sedare & Kak Ngah


Anak Shahadan (abg perantin), Pak Ngah, Perantin & Abah


Kien (cousin) & suami


Mak Ngah, Perantin & Pak Ngah


geng2 klasik..hahahaha.. dari kiri : Ibu, Mak Ngah, Perantin, Pak Ngah & Abah


ok..Selamat Pengantin Baru diucapkan kepada Jalilah & Suami yerrr..Semoga kekal bahagia selamanya n cepat2 dapat baby..boley la miya tambah koleksi anak sedara lagi..hehehehe

so, gambar palingggggggg favourite miya mase kenduri nih ialahhh..



taraaaaaa!!! semua pose ala model ok..heeeee..dari kiri : Wawa, Kak Ngah, Ikien, Ja, Su, Eda & meeeeee :)

4 comments:

  1. semoga bahagia hingga ke syurga =)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...


    semoga bahagia selalu...

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete