23 May 2011

obsess McD glass

Assalamualaikum

semalam jeff demam + sakit tekak..dah seminggu da tak baik2..cian plak..tapi2x kan disebabkan miya yang giler nak kumpul gelas McD tuuuuu, die turutkan la jugak merangkak ke McD..yer la smlm last tau kuar gelas warna pink tu..kalau tak pegi, alamatnya telepas lagi..

 ada la 1 minggu tu miss 1 warna tak beli akibat terlalu busy..nyesal gilerrrrrr!!



  
haaaaaa..nasib baik dapat!!! da last day da semalam..hehehe..Alhamdulillah



 opkos la Teluk Cempedak menjadi tempat pilihan hati.... :) (harap maaf couple2x itu tidak ada kaitan ngan kami..yg penting view santekk!!!)



walaupon sakit, asal McD jer, TETAP selera makan...(heeeeee..sori yer cyg, jgn mare..syg yang sgt!!!)



ni favourite miya..ayam goreng McD..tak kisah la org nak kate ape, tp for me, aym greng McD the best!! lagi best dari KFC yer..


 
opssssss..agak gelap di situ yerr..heeee :) (elehhhh..mmg gelap pon..nak wat camner miya, terime je la hakikat tu..heeeee )






jeff tanya : dah berapa dah ade termasuk yang pink nih? 

miya jawab : ermmm..grey ade 2, biru 1, pink 1
jeff tanya lagi : hmm..ade baper warna lagi tak kuar?
miya jawab : ntah la..rase ader lagi 2 or 3
jeff bagi sebijik : hmmm..lagi 2, cukup la 6 kan..so, raye ni takyah beli dah gelas..leh pakai yg ni jerr
miya : blueekkkkk!!!



Tak kesah la derrrrr..yang penting, misi mendapatkan GELAS PINK tu TERCAPAI!!!!





pssstttt!!! next warna aper lak kuar ek???

1 comment:

  1. btol ckp jep tuh!bole pki raye trs.kekkekee

    ReplyDelete